Succesvolle plaatsing Administratief Talent bij Filiuskaas

23 juli 2020

Begin juni 2020 zijn we bij Zorgvrij HR aan de slag gegaan met de zoektocht naar een administratief talent voor Filiuskaas. De wens was om een commercieel vaardige kandidaat aan te nemen met een zelfredzame instelling, administratief vaardig en een prettige gesprekspartner voor de klanten.

Tijdens de selectie periode was er direct een match met Wiepkje. Zij beschikt over de gewenste competenties en na diverse positieve gesprekken is Wiepkje gestart bij Filiuskaas.

“De perfecte baan gevonden”

Wiepkje: Tijdens mijn zoektocht naar een leuke uitdagende baan kwam ik online de vacature tegen van Filiuskaas via Zorgvrij HR. Ik heb gesolliciteerd en nog dezelfde dag kreeg ik al een uitnodiging voor een eerste kennismakingsgesprek. Er was gelijk een klik en de afspraak voor een 2de gesprek was dan ook snel gemaakt. Tijdens het tweede gesprek maakte ik kennis met Frank (mijn leidinggevende). Ik had een goed gevoel bij de kennismaking en de organisatie en dat bleek wederzijds te zijn. Dankzij de laagdrempelige bemiddeling van Zorgvrij HR heb ik de perfecte baan gevonden!

“In het ontzorgen zit voor mij de winst”

Frank (werkgever): Als werkgever wil ik mijzelf richten op de bedrijfsprocessen en onze klanten. Werving & selectie en het maken van de verkeerde match heeft in het verleden veel van mijn tijd opgeslokt. Daarvoor zijn wij de samenwerking met Zorgvrij HR aangegaan. Voor een vast bedrag per vacature worden wij ontzorgt. Vanaf het schrijven van de vacature tekst en de recruitment tot het proeftijdgesprek en daar zit voor mij de winst.

W&S is een specialisme op zich en bij deze vacature heb ik ervaren dat ik alleen de profielen met de juiste competenties heb ontvangen, waarbij Wiepkje voor ons de juiste keuze was voor deze rol. Maar we hebben zelfs nog een kandidaat uit deze search gehaald voor een financieel administratieve functie. Wiepkjes collega Tanja zal in september starten.

Geïnteresseerd in een zorgeloos werving & selectie proces?

Bent u geïnteresseerd in onze hulp bij het werving & selectie proces of is het uw wens om dit volledig uit handen te geven? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Contact

Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 42 01 04 03 of te mailen op info@zorgvrijhr.nl.