Leerling loodgieter op zoek naar een kans op de arbeidsmarkt

Leerling Loodgieter

Naam

Hakim

Woonplaats

Rotterdam

Een kans op de arbeidsmarkt als (leerling) loodgieter

Begin 2021 is Zorgvrij HR in contact gekomen met een leuke kandidaat die op zoek is naar een kans op de arbeidsmarkt als (leerling) loodgieter.

Deze jongeman is 31 lentes jong en sinds drie jaar in Nederland. Vier jaar geleden is hij uit Syrië gevlucht en uiteindelijk in 2018 in Nederland terecht gekomen. In Syrië heeft deze werkzoekende een opleiding gevolgd als werktuigbouwkundig engineer. Helaas heeft hij deze opleiding niet afgerond, maar hij is wel direct als automonteur in de garage van zijn familie gaan werken. Hij vond dit werk leuk, omdat hij kon vooral mechanische reparaties uit kon voeren en daar ligt nu juist zijn kracht!

In 2018 mocht de kandidaat met een kennis mee om te assisteren als leerling loodgieter. Dat beviel hem (door de werktuigbouwkundige & mechanische raakvlakken) en sindsdien is hij er zeker van dat hij graag Loodgieter wilt worden in Nederland. Wat hem hierin belemmert is een relevante opleiding en zijn taal. Hij spreekt absoluut geen accentloos Nederlands, maar hij kan zichzelf prima verstaanbaar maken voor iemand die nog maar 3 jaar in Nederland is.

Wij zijn dus voor deze kandidaat op zoek naar een passende betaalde baan als (leerling) loodgieter. Eventueel een proefdag meedraaien is geen probleem. Deze kandidaat kan laten zien dat hij proactief is, technisch inzicht heeft en niet bang is voor een uitdaging. Hij omschrijft zichzelf als flexibel, eerlijk en leergierig.

Ben je geïnteresseerd in onze beschikbare kandidaten, neem dan contact met ons op!
Dit kan per email info@zorgvrijhr.nl of telefonisch 06-42010403.