Technisch talent op zoek naar een nieuwe werkgever

Technisch talent Bekir - kandidaat assemblage productie

Naam

Bekir

Woonplaats

Vlaardingen

Zorgvrij HR zoekt een nieuwe uitdaging voor een technisch talent!

Momenteel zijn wij in contact met Bekir, een loyaal technisch talent op zoek naar een nieuwe werkgever. Deze alleskunner is sinds kort terug op de arbeidsmarkt. Hij kan niet wachten om te starten in een nieuwe rol.

Door een aanstaande verhuizing van zijn huidige werkplek naar Frankrijk is Bekir op zoek naar een nieuwe functie in de techniek, assemblage, logistiek of service. De afgelopen jaren heeft Bekir veel ervaring opgedaan bij het bouwen van tractie batterijen (assemblage). Na een hectische periode waarin hij na 30 jaar dienstverband ineens het roer om moest gooien, kijkt hij nu met veel plezier uit naar een nieuwe baan. Bekir is een harde werker, zeer loyaal en op zoek naar een kans om te laten zien dat hij veel waard kan zijn als collega en medewerker.

Bekir heeft twee rechter handen en kan technisch ontzettend breed inzetbaar zijn. Hij helpt graag collega’s en heeft veel over voor het bedrijf waar hij in de toekomst deel van uit mag maken. Vanuit Zorgvrij HR zoeken wij een dienstverband voor Bekir in de omgeving van zijn woonplaats Vlaardingen. Een werkplek waar hij tot zijn recht komt en kan uitblinken. Daarbij denken wij aan een functie in de assemblage, een rol als service monteur of een rol in de logistiek.

Competenties:

Bekir heeft een mooi pakket aan competenties. Deze zijn te omschrijven als hardwerkend, loyaal, helpend, servicegericht, technisch & vrijgevig.

Werkervaring:

Senior Assemblage Medewerker

Als assemblage medewerker bij Exide Technologies BV is Bekir verantwoordelijk voor het gehele assemblage proces van tractie batterijen (voornamelijk heftruckbatterijen). Doordat alle batterijen (m.u.v. serie batterijen) verschillend zijn, start de assemblage vanaf een tekening. Vervolgens zorgt hij voor de juiste cellen, de trog en accessoires (bijvoorbeeld bijvul systemen) en rijdt hij veel op de heftrucks en reach trucks.

Monteur

De eerste werkervaring van Bekir was bij een garagebedrijf als automonteur. Hij verrichtte onderhoud en reparaties aan voertuigen. Een hobby waar hij vandaag de dag nog steeds actief mee is. Zo vindt hij het leuk om in zijn vrije tijd te sleutelen en collega’s te helpen bij reparaties / onderhoud aan hun voertuigen.

Certificaten:

Bekir beschikt over de nodige certificaten voor het besturen van interne transportmiddelen. Zo heeft hij onlangs nog zijn certificaat voor de Heftruck, Reach truck, Elektrische- Stapelaar en  Pompwagen verlengt t/m 2025 bij BLOM opleidingen.

Bekir is per direct beschikbaar voor een nieuwe functie. Indien u geïnteresseerd bent in dit technische talent, aarzel dan niet om contact op te nemen met Marleen Korten op 06-42010403.

Ben je geïnteresseerd in onze beschikbare kandidaten, neem dan contact met ons op!
Dit kan per email info@zorgvrijhr.nl of telefonisch 06-42010403.