Zorgvrij abonnement

Wij zorgen voor uw medewerkers, terwijl u onderneemt

Zorgvrij abonnement

Het Zorgvrij abonnement bestaat uit:

  • Personeelsadministratie
  • Personeelsadvies
  • Medewerker assistentie
  • Salarisadministratie en salarisverwerking
  • Verzuimadministratie
  • Verlofadministratie
advice-advise-advisor-business-7075
batch-books-document-education-357514

Personeelsadministratie (in-, door- en uitstroom)

Bij het doornemen of opmaken van de personeelsadministratie zal er een arbeidsovereenkomst worden opgesteld toegespitst op uw organisatie en wensen. De digitale personeelsadministratie is voor u inzichtelijk en zal worden beheerd door uw adviseur bij Zorgvrij HR. Hierbij zullen functieprofielen opgemaakt kunnen worden en assisteren wij u bij het opstellen van diverse soorten correspondenties. De verzuimadministratie houden wij voor u bij en daarmee ook de signalering inzake de Wet Verbetering Poortwachter. Via onze online tool heeft u toegang tot de salarisadministratie en personeelsdossiers.

Personeelsadvies

Telefonisch mag u van uw adviseur algemeen advies verwachten omtrent arbeidsgerelateerde zaken, implementatie van HR tools of advies bij verzuimbegeleiding. Wij houden u op de hoogte van wijzigingen welke betrekking hebben op uw medewerkers en bieden u juridisch advies.

salarisverwerking uitbesteden
Basis Abonnement - Medewerker Assistentie

Medewerker Assistentie

Wij zijn bereikbaar voor u medewerkers en bieden hen informatie op het gebied van HR. Maar zij kunnen ons ook bereiken om een vertrouwenspersoon te spreken omtrent arbeidsgerelateerde zaken. Uw medewerkers krijgen toegang tot het online portal met een app waar zij zelf salarisstroken en diverse persoonlijke documenten in kunnen zien, alsook verlofaanvragen of wijzigingen in kunnen dienen.

Salarisadministratie en salarisverwerking

Wij zorgen voor een correcte salarisadministratie, die overzichtelijk is voor u als ondernemer en voor uw medewerkers.

Middels onze online salarisapplicatie Nmbrs® kunt u eenvoudigweg mutaties aan ons doorgeven. Ook kunnen uw medewerkers eenvoudig verlofaanvragen indienen, die u overzichtelijk kunt goedkeuren. Continuïteit van uw bedrijf is hierdoor gewaarborgd. Na iedere salarisverwerking die wij voor u verzorgen, zijn alle salarisgegevens online eenvoudig voor u en uw medewerkers te raadplegen. Uw loonaangifte wordt door ons verzonden aan de Belastingdienst en u ontvangt de nodige informatie ten behoeve van de financiële verwerking. Nmbrs® heeft een koppeling met diverse boekhoudsystemen.

woman-looking-at-folders-3791159

Contact

Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 42 01 04 03 of te mailen op info@zorgvrijhr.nl.