Consultancy

 

Wij zorgen voor uw medewerkers, terwijl u onderneemt

Consultancy

Heeft uw bedrijf behoefte aan specialistisch HR advies?

Als ondernemer met personeel krijgt u te maken met HR-vraagstukken waarbij specialistische kennis vereist is. Maar waar kun je als ondernemer terecht?

Met een abonnement bij Zorgvrij HR maakt u gebruik van een HR-afdeling op afstand met een compleet pakket aan HR-diensten. Maar in plaats van een compleet abonnement bieden wij tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van begeleiding / advies bij specifieke onderwerpen waar uw bedrijf op dat moment behoefte aan heeft. In feite een stukje uit het abonnement. Dit valt bij Zorgvrij HR onder “consultancy”.

Op deze werkwijze heeft uw organisatie assistentie van onze professionals als sparringspartner / projectleider welke bezig is met uw specifieke wens. Denk daarbij aan de implementatie of modificatie van specifieke beleidsstukken / processen, arbeidsvoorwaarden, beoordelingscyclus etc. Maar ook op juridisch vlak kunnen wij u op basis van consultancy van dienst zijn.

Voor het standaard consultancy tarief van € 95,00 (excl. BTW) per uur, maakt uw organisatie al gebruik van deze mogelijkheden.

Consultancy

Contact

Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 42 01 04 03 of te mailen op info@zorgvrijhr.nl.