Zorgeloos de salarisverwerking uitbesteden

16 september 2020

De salarisadministratie uitbesteden op een simpele en praktisch wijze

Bij Zorgvrij HR staan wij voor u klaar en bieden wij hulp bij alle facetten op het gebied van HR. Het voeren van uw salarisadministratie hoort daar ook bij! Bij Zorgvrij HR kunt u gebruik maken van het salaris abonnement en daarmee de salarisverwerking uitbesteden aan payroll professionals. Persoonlijk, betrouwbaar, transparant en praktisch.

Uitbesteden bij een accountant of HR dienstverlener?

Er zijn bedrijven die ervoor kiezen om de salarisverwerking bij de financiële afdeling of bij een externe accountant onder te brengen. Dat lijkt een logische standaard keuze. Maar waarom is het niet veel praktischer om de salarisverwerking uit te besteden aan een HR afdeling of een HR dienstverlener? Op deze wijze heeft u al uw HR gerelateerde zaken onder één dak. Salarisverwerking en personele aangelegenheden hebben enorm veel raakvlakken. Denk daarbij aan het voordeel dat u bij een HR dienstverlener ook terecht kunt met vragen over inhoudelijke HR zaken én payroll vragen. In onze visie gaat dat hand in hand.

De voordelen van salarisverwerking door Zorgvrij HR:

✔ Alle mogelijkheden in een online tool

✔ Je bespaart tijd

✔ Een sparringpartner voor al je salaris & HR vraagstukken

✔ Het is niet nodig je extra te verdiepen in complexe materie

Hoe werkt het uitbesteden van de salarisverwerking?

Het meest praktische is om de salarisadministratie met ingang van de start van het fiscaal jaar te starten bij een nieuwe salarisverwerker. Bij Zorgvrij HR zorgen onze professionals voor het verwerken van de gegevens van uw medewerkers en de organisatie in onze online tool. Daarover hoeft u zich niet te ontfermen. Wij nemen uw zorg juist uit handen!
Wij maken gebruik van NMBRS. Dit systeem is weloverwogen gekozen na het testen van vele andere systemen. Voor Zorgvij HR bezit het systeem alle facetten die wij belangrijk vinden om uw organisatie zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.
Alle medewerkers krijgen een eigen inlog en kunnen online al hun gegevens inzien zoals salarisstroken, arbeidsovereenkomsten etc. Maar er kunnen ook verlofaanvragen verwerkt worden en verzuimregistraties worden bijgehouden.

De werkgever heeft ook u een inlog om alle payroll zaken te bekijken en om aanvragen goed te keuren.

Het doel van het uitbesteden van de salarisverwerking is voor ons kristal helder

Als ondernemer kiest u voor het uitbesteden van de salarisverwerking omdat u ontzorgt wilt worden. Alle mutaties en kennis die gemoeid gaan met een salarisadministratie en de verwerking ervan is een specialistisch proces. Omdat het proces ook onderhevig is aan wijzigingen in loonheffingen, arbeidsvoorwaarden en wetgeving is het belangrijk dat het secuur en betrouwbaar verwerkt wordt. Daarvoor bent u bij Zorgvrij in de juiste handen.
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor het uitbesteden van uw salarisverwerking? Neem dan vrijblijvend contact op met onze professionals!

.

Contact

Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06 42 01 04 03 of te mailen op info@zorgvrijhr.nl.